Menu
Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Ябълков оцет 300 мг 250 таблетки / Apple Cider Vinegar

Ябълков оцет 300 мг 250 таблетки / Apple Cider Vinegar
Ябълков оцет 300 мг 250 таблетки / Apple Cider Vinegar
Ябълков оцет 300 мг 250 таблетки / Apple Cider Vinegar
Ябълков оцет 300 мг 250 таблетки / Apple Cider Vinegar
Ябълков оцет на таблеки от онлайн дрогерия Атлас се грижи за детоксикацията на организма Ви. Apple Cider Vinegar на топ цена стимулира изгарянето на мазнини, грижи се за имунната система и доброто здраве.
Ябълков оцет 300 мг 250 таблетки / Apple Cider Vinegar
35.90лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Ябълков оцет 300 мг 250 таблетки / Apple Cider Vinegar
  • SKU: CEN-22848
Бърза поръчка
Наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни детайлите за доставка.

Какво представлява Apple Cider Vinegar?

Ябълковият оцет е резултат от многоетапен процес, излагащ натрошените ябълки на дрожди, които ферментират захарите, превръщайки ги в алкохол. Полученият алкохол, с добавяне на бактерии, се превръща в оцетна киселина, основната активна съставка в ябълковия оцет, за която е известно, че води до повечето от неговите ползи за здравето.

Ябълков оцет 300 мг 250 таблетки на ниска цена от онлайн дрогерия Атлас е изцяло натурален продукт, който ще се погрижи за здравето на организма Ви.

Предимството на приемането на ябълков оцет под формата на таблетки вместо течност е, че е лесно за стомаха и вкусовите рецептори. Ябълковият оцет е кисел и може да бъде неприятен за преглъщане. Консумирането му под формата на добавка го прави лесен за преглъщане, така че да можете да се насладите на предимствата му без дразнене или вкус.

Таблетките с ябълков оцет подпомагат клетъчното дишане и метаболизма и по този начин горенето на мазнините става по-интензивно. Подпомагат бързото възстановяване на силите, тъй като нормализират киселинно-основното /рН/ равновесие в организма. Ябълковият оцет разгражда мазните в тялото и затова подобрява здравето и функционирането на черния дроб, пикочния мехур и бъбреците. Спомага за храносмилането, асимилацията в тялото и отделянето на токсините.

Състав на Ябълков оцет

Apple Cider Vinegar съдържа калций и ябълков оцет.

Какво съдържа Ябълков оцет на таблетки?

Калций

Калцият е ключът към растежа на нова кост и поддържането на костта, която имате, здрава. Калциевите добавки са стандартни за помощ и предотвратяване на остеопороза - слаби и лесно чупливи кости - и нейния предшественик, остеопения.

Калцият има много други приложения. Той е съставка в много антиациди. Лекарите го използват и за контролиране на високите нива на магнезий, фосфор и калий в кръвта. Има добри доказателства, че помага за предотвратяване или контролиране на високо кръвно налягане.

Калцият също може да облекчи симптомите на ПМС и да играе роля в предотвратяването на някои видове рак. Някои изследвания показват, че калций с витамин D например помага за предпазване на жени в пременопауза от рак на гърдата.

Калцият също е изследван като помощно средство за отслабване. 

Хората, които най-вероятно имат твърде малко калций, са жените в постменопауза. Тъй като млечните продукти са един от най-разпространените източници на калций, хората с непоносимост към лактоза или вегани също може да не получават достатъчно. Ето тук е много важно да помислите за правилната и подходяща добавка, която ще се погрижи за Вашето здраве.

Ябълков оцет

От многото всепризнати употреби на ябълковия оцет най-популярната е неговата ефективност като помощно средство за отслабване и диета. Както анекдотично, така и научно, той е доказал, че може да доведе до намаляване на телесното тегло, обиколката на бедрата и ИТМ.

Той също така е рекламиран за своите положителни промени върху скоростта на метаболизма и натрупването на мазнини в тялото. 

Детоксикацията помага да се освободи тялото от вредни токсини, които могат да доведат до сериозни здравословни проблеми. Черният дроб е най-голямата система за филтриране на тялото Ви и поддръжниците на ябълковия оцет твърдят, че той е от полза за този процес. 

Способностите за детоксикация на ябълковия оцет играят основна роля в приноса му за поддържане на здравето на червата и при стомашно-чревни проблеми.

Ябълков оцет 300 мг 250 таблетки на Atlas.bg насърчава здрав микробиом на червата, като елиминира вредните бактерии.

Освен проблеми с храносмилането, оцетът е полезен и при някои заболявания на червата. Той помага за намаляване на запека и подуването на корема, но също така е ефективен агент за синдром на раздразнените черва (IBS).

Гастроезофагеална рефлуксна болест, ГЕРБ, киселинен рефлукс - независимо как го наричате, е доста неприятно състояние. 

Основно предимство на ябълковия оцет е помощта, която оказва при стомашно-чревен дистрес като киселинния рефлукс. Наред с научните доказателства за неговата антимикробна резистентност и храносмилателни способности, анекдотични твърдения също смятат ябълковия оцет за ефективна среда срещу киселинен рефлукс.

Високият киселинен коефициент на ябълковия оцет му помага бързо да разгради храната в стомашно-чревния тракт, така че тя лесно да премине през тънките черва. Неговият пробиотичен състав също помага за запазването на добрите бактерии в червата, което насърчава здравословното храносмилане, елиминирайки възможността за процъфтяване на киселинен рефлукс.

Противовъзпалителните диети често включват ябълков оцет поради неговия богат антиоксидантен и флавоноиден състав. Това помага за поддържането на здрав микробиомен състав на червата, намалява възпалението и потенциално помага при автоимунни заболявания.

За да избегнете натрапчивия и кисел вкус на ябълковия оцет, е време да помислите за бърз и удобен начин, чрез който може да се сдобиете с него. Apple Cider Vinegar на топ цена от Atlas.bg е доказан продукт, който със сигурност ще Ви помогне. Елеменирайте всички бактерии и вредни организми в тялото си чрез този напълно естествен продукт.

Подаграта е възпалително заболяване, което може да причини силна болка в ставите. Натрупването на пикочна киселина в тялото обикновено води до подагра. Способността на ябълковия оцет да елиминира пикочната киселина от тялото, заедно с неговите антимикробни свойства, помага при лечението и превенцията на подагра. Освен това може да направи пристъпите по-управляеми.

Както споменахме, повечето ползи от ябълковия оцет произтичат от неговата висока антимикробна устойчивост срещу болестотворни микроби, включително бактерии, гъбички и вируси.

Хипертонията се развива, когато тялото регистрира нива на кръвното налягане, по-високи от обичайното. Много фактори, въртящи се около генетиката, диетата и начина на живот, могат да причинят хипертония. Новите изследвания подкрепят ефикасността на ябълковия оцет при високо кръвно налягане. Освен това работата му като средство за отслабване допълнително поддържа здравословни нива на кръвното налягане.

Добавките с ябълков като Apple Cider Vinegar таблетки на идеална цена от онлайн дрогерия Атлас са ефективен начин за укрепване на имунната система и цялостното здраве на човек.  Ако не харесвате вкуса или киселинността, която усещате, когато пиете ябълков оцет, поглъщането му под формата на таблетки е чудесна алтернатива.

Традиционно използван за почистване на дома и като хранителен консервант, оцетът притежава и антибактериални свойства. По-конкретно, ACV може да бъде ефективен при инхибиране на растежа на Escherichia coli, Staphylococcus aureus и Candida albicans.

Ябълковият оцет е оцетната киселина, която се образува по време на ферментацията. Тази киселина може да има различни ползи за здравето.

Ябълковият оцет също съдържа:

  • Естествени пробиотици (приятелски бактерии), които могат да помогнат за имунната Ви система и здравето на червата;
  • Антиоксиданти, вещества, които могат да предотвратят увреждане на клетките на тялото Ви.

В кои случаи можете да ползвате Ябълков оцет?

  • При проблеми със сърдечно-съдовото здраве;
  • При лошо храносмилане;
  • При натрупани излишни килограми и мазнини;
  • При отслабена имунна система;
  • При проблеми с кожата, косата и ноктите.

Кога не трябва да приемате Apple Cider Vinegar?

Консултирайте се с лекар преди да приемате хранителни добавки, ако сте бременна, кърмите или страдате от сериозно заболяване.

Как да приемате Ябълков оцет на таблетки?

Приемайте по 1 таблетка дневно с храна или както е указано от Вашия лекар.

Как да съхранявате Ябълков оцет на таблетки?

Съхранявайте на хладно и сухо място. 

Произведено от: САЩ, 21st Century Healthcare Inc.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър