Menu
Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

21st Century Healthcare

21st Century Healthcare, Inc. е компания, която работи с най-висококачествени суровини от доставчици, за да създава качествени и ефикасни витамини и добавки в подкрепа на здравето на своите клиенти. 

След като работи като вицепрезидент по финансите за производител на здравни добавки, Стив Снайдър решава, че иска да отвори бизнес, за да се справи по-добре с недостатъците на качеството в производството на витамини, и през 1991 г. създава 21st Century Healthcare Inc., разположена в Темпе, Аризона.

За Стив Снайдер компанията се трансформира от обикновен бизнес план в успех и начин на живот. Той пътува из целия свят, разговаряйки с дистрибутори и клиенти, за да получи обратна връзка за съществуващи продукти и нови възможности.

Вдъхновение

Стив Снайдър основава 21st Century Healthcare през 1991 г., защото намира пазарна възможност в здравната индустрия. Той искал да разгърне компанията до пълния ѝ потенциал и също така да помогне на другите, като осигури висококачествени, напълно тествани продукти. В допълнение към типичните предизвикателства при стартиране на бизнес, Снайдър се бори да намери оптимални решения за справяне с често срещани здравословни проблеми. Упоритата решимост води до създаването на повече от 300 различни продукта и репутацията на водеща компания за здравни добавки.

Бизнес полза

Финансовият успех на 21st Century Healthcare и обемът на вътрешния пазар позволяват на организацията да навлезе на международните пазари. Чрез увеличената географска диверсификация те повишават здравната и екологичната осведоменост на по-голяма платформа, подобряват съществуващите продукти и насочват индустрията към бъдещо развитие. Като разчитат на своите лаборатории за контрол на качеството и системи за осигуряване на качеството, за да поддържат високи нива на ефикасност, те затвърждават съществуването си на пазара за дългосрочно бъдеще.

Социални и екологични ползи

Последните иновации на пазара на витамини и природни добавки, водени от 21st Century Healthcare, спомагат за повишаване на благосъстоянието на големи сегменти от потребители, които се грижат за здравето си. Продуктите са все по-пригодени за подобряване на здравните резултати за хората, но организацията също така се стреми да сведе до минимум въздействието върху околната среда през целия производствен процес. Опаковъчният материал представлява голяма част от промишлените отпадъци и е значителен компонент от общата цена на продукта.

За да сведе до минимум въглеродния си отпечатък, 21st Century Healthcare използва рециклирани материали за опаковане на своите продукти. Тази инициатива намалява замърсяването на въздуха и водата, а също така води до значителни спестявания на разходи, като елиминира закупуването на нови опаковъчни материали.

Като предлага продукти, които помагат за подобряване на здравето и благосъстоянието на своите клиенти, справяйки се същевременно с въздействието им върху околната среда, 21st Century Healthcare буквално помага на своите клиенти да вдишат глътка свеж въздух.

21st Century се придържа към пълния cGMP (настоящите добри производствени практики). В допълнение към собствената сертифицирана по ISO лаборатория, те използват услугите на шест допълнителни сертифицирани по ISO лаборатории, за да гарантират, че всички суровини отговарят на спецификациите за идентичност, чистота и ефикасност.

Съоръженията за складиране, производство, опаковане и доставка са сертифицирани като съоръжения за безопасни качествени храни (SQF) от Underwriters Laboratories (UL) и компанията предписва международната Глобална инициатива за безопасност на храните (GFSI).

След завършване на производствения процес готовите продукти на 21st Century отново се тестват за чистота, качество, състав и за да се гарантира, че не съдържат микробиологични и други замърсители. Можете да бъдете сигурни, че витамините, произведени от 21st Century в Темпе, Аризона, са с най-високо и най-добро качество.

Семейството на 21st Century Healthcare: 

Alaska Wild Fish Oil

Alaska Wild Fish Oil е първокласна добавка за здравето на сърцето, която поддържа здравословна сърдечна функция и кръвообращение.

Концентрирано рибено масло с гарантирана ефективност от ексклузивен процес, който запазва концентрациите на Омега-3 в пълномаслено масло. Омега-3 мастните киселини подпомагат поддържането на здрава имунна и нервна система, както и здравето на сърцето, ставите, кожата и паметта.

Arthri-Flex Advantage

Arthri-Flex Advantage предлага първокласна подкрепа за подвижност и гъвкавост на ставите и помага за поддържане на здравината и благосъстоянието на костите.

Herbal Slimming Tea

Билковите чайове за отслабване Herbal Slimming Tea са вкусен начин за подпомагане на целите за уелнес и загуба на тегло, когато се използват в комбинация със здравословна диета и режим на упражнения. Билковите чайове за отслабване Herbal Slimming Tea подпомагат както прочистването, така и термогенната активност в тялото, като насърчават елиминирането на излишните калории.

ImmuBlast

ImmuBlast уелнес продуктите поддържат естествените защитни сили на тялото Ви с ключови хранителни вещества, за да поддържате здрава имунна система.

VitaJoy

VitaJoy витаминни и мултивитаминни дражета са вкусен и питателен начин да подкрепите нуждите от уелнес на Вашето семейство. VitaJoy предлага разнообразие от уелнес продукти, от ежедневни мултивитамини до специални добавки, като мелатонин и биотин. Можете да сте сигурни, че Вашето семейство получава ежедневните хранителни вещества, от които се нуждае, във вкусно драже!

Zoo Friends

Доверете се на Zoo Friends, за да осигурите на децата си качествените витамини, от които се нуждаят. Мултивитамините на Zoo Friends се предлагат във вкусни таблетки за дъвчене и дражета.

21st Century Animal HealthCare

21st Century Animal HealthCare е част от семейството на 21st Century HealthCare, Inc., един от най-големите международни производители на витамини и добавки за животни за повече от 25 години. 21st Century Animal HealthCare предоставя клинично разработени и прецизно смесени формулировки, базирани на най-новите научни изследвания, в съчетание с ангажимент да инвестират в най-съвременни производствени мощности, като това им дава възможност постоянно да създават нови продукти за здравето на домашните Ви любимци.

Брандовете на 21st Century Animal HealthCare са:

Essential Pet

Essential Pet включва продукти за поддръжка на костите и ставите, чувствителност на кожата, поддръжка на косъма за котки, продукти с масло от сьомга, грижа за кожата и козината на домашни любимци и още. За да защитите здравето и благополучието на Вашия домашен любимец, всички продукти Essential Pet се произвеждат и опаковат при строги лабораторни процедури и настоящите добри производствени практики (cGMP), за да се гарантира чистота, свежест и ефективност на продукта.

PetNC Natural Care

Когато е възможно, компанията доставя суровини от САЩ. Някои материали обаче се предлагат само в други части на света, включително Китай, Индия, Европа и Югоизточна Азия. Всички продукти, произведени от 21st Century, са направени от суровини, получени изключително от квалифицирани и сертифицирани доставчици. Тези материали трябва да отговарят на спецификации за качество, които са установени с помощта на референции от добре познати стандарти за качество като Кодекса за хранителни химикали (FCC) и Фармакопеята на Съединените щати (USP), за да отговарят на изискванията за използване при производството на продукти от 21-ви век.

Pet Origins

Повечето търговски храни за домашни любимци включват основни витамини и хранителни вещества, но някои може да нямат достатъчно количество, за да отговарят на точните здравни нужди на Вашия домашен любимец. Както при хората, витамините и добавките могат да помогнат за поддържане на здравето на Вашия домашен любимец в дългосрочен план, като регулират всичко - от храносмилането до растежа на мускулите. Pet Origins предлага най-добрите витамини и добавки за Вашия космат приятел - осигуряват ежедневна подкрепа, имат приятен вкус, който кучетата обичат.


Какво представлява L-Agrinine?L-аргининът е условно неесенциална аминокиселина, което означава, че тялото може да я произвежда ендогенно чрез метаболитни процеси. Въпреки това, в случаи като болест, бременност и тежка травма, тази аминокиселина става незаменима. Есенциалните аминокиселини трябва да ..
50.00лв.
Купи
Какво представлява Herbal Slimming Tea?Проучвания показват, че билковият чай за отслабване, който съдържа сена, стимулира метаболизма и помага на хората да изгарят 3-4% повече калории всеки ден. Освен това екстрактите от този чай многократно са свързвани с повишено изгаряне на мазнини, особено п..
19.90лв.
Купи
Какво представлява Biotin? Биотинът, известен още като витамин В7 – е витамин от В-комплекс, който помага на тялото Ви да разгражда храната до ценна енергия. Въпреки че можете да поддържате здравословно ниво на биотин, като ядете месо, яйца, риба, семена, ядки и някои зеленчуци, много хора изби..
33.00лв.
Купи
Какво представлява Vitamin B6?Тялото Ви се нуждае от витамин В6, за да може да разгражда протеините и въглехидратите, както и да освобождава енергия от приетата храна – с други думи, помага на метаболизма Ви да работи ефективно.Витамин B6 също съдейства за създаването на хемоглобин, компонент на чре..
20.00лв.
Купи
Какво представлява Vitamin E?Витамин Е е името, дадено на група от 8 витамина. Известен е още като токоферол. Най-важната роля на витамин Е е като антиоксидант за премахване на свободните радикали, които са химикали, увреждащи клетките на тялото Ви.Като антиоксидант витамин Е помага за защитата от у..
30.00лв.
Купи
Какво представлява Vitamin C with Rose Hips?Имунната система е сложна мрежа от клетки и протеини. Тя защитава тялото Ви от инфекции. Имунната система съхранява запис на всеки микроб, когото някога е победил, за да може бързо да разпознае и унищожи микроба, ако влезе отново в тялото.Аномалиите на иму..
24.00лв.
Купи
Какво представлява Витамин Ц с Шипки?Това е изцяло натурален продукт, който поддържа съединителната тъкан в добро състояние, регулира нивата на холестерола и поддобрява зрението. Vitamin C with Rose Hips действа изключително добре на нервната система, нормализира дейността на ендокринните жлези.Вита..
32.00лв.
Купи
Какво представлява Glucosamine Relief? Остеопорозата кара костите да станат слаби и крехки - толкова крехки, че падане или дори леки натоварвания, като навеждане или кашляне, могат да причинят фрактура. Фрактурите, свързани с остеопороза, най-често се появяват в бедрото, китката или гръбначния ..
50.00лв.
Купи
Какво представлява Glucosamine Chondroitin Complex + MSM?Остеоартритът е инвалидизиращо състояние, което се отразява негативно на здравето на ставите, като причинява увреждане и ограничава движението. Това води до по0явата на болка и влошаване на качеството Ви на живот. Много клинични проучвани..
52.00лв.
Купи
Какво представлява Grape Seed Extract?Екстактът от гроздови семки съдържа концентрирана доза ценни фитонутриенти в много по-лесна за усвояване от организма форма. Grape Seed Extract на топ цена от онлайн дрогерия Атлас съдържа здравословни съединения като витамини C и K, мед и различни фитонутриенти..
49.00лв.
Купи
Какво представлява Gelatin?Желатинът е протеин, произведен от животински продукти.Желатинът се използва за отслабване и помощ при остеоартрит, ревматоиден артрит и чупливи кости (остеопороза). Известни са  и употребите му за укрепване на костите, ставите и ноктите. Желатинът се използва и ..
19.00лв.
Купи
Какво представлява Iron?Желязо 27 мг 110 таблетки е натурален продукт, съдържащ желязо. Добавките с желязо могат да бъдат особено полезни за всички представителки на женския пол.Желязото е един от минералите, от които тялото Ви има нужда, за да функционира правилно. Организмът Ви се нуждае от желязо..
20.00лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 30 (3 Страници)