Menu
Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Медицински изделия

Марка: EuroPharma
Детският компресорен инхалатор CN-02WY (жаба) на EUROPHARMA е подходящ за инхалационна терапия и лечение на астма, хронични бронхити и респираторни заболявания. Специално разработен за лечение на деца.EUROPHARMA CN-02WY (жаба) разпрашава лекарствения разтвор по реологичен път, образувайки въздушен в..
105.63лв.
Купи
Марка: EuroPharma
Детският компресорен инхалатор CN-02WM (панда) на EUROPHARMA е подходящ за инхалационна терапия и лечение на астма, хронични бронхити и респираторни заболявания. Специално разработен за лечение на деца.EUROPHARMA CN-02WM (панда) разпрашава лекарствения разтвор по реологичен път, образувайки въздушен..
105.63лв.
Купи
Марка: EuroPharma
Аспираторът за нос ME8202X на EUROPHARMA e надежден и лесен за употреба. Подходящ е за бебета, деца и възрастни.Xapaĸтepиcтиĸи:Плътно затваряне и лесно измиване.Безшумна работа.Удобно и сигурно хващане.Голям резервоар, бързо почистване.Устойчив в изправено положение.Силиконови накрайници в два разме..
60.17лв.
Купи
Марка: EuroPharma
Ултразвуковият инхалатор NB-07L (пингвин) на ЕВРОФАРМА е подходящ за превенция, инхалационна терапия и лечение на респираторни заболявания в домашни условия. Той е напълно безшумен и е подходящ за използване от деца и възрастни, дори в легнало положение.EUROPHARMA NB-07L (пингвин) разпрашва механичн..
111.49лв.
Купи
Марка: ABOCA
АБОКА ГОЛАМИР СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО облекчава болката и дразненето, като защитава лигавицата на орофаринкса. Продуктът е подходящ и при настинки, по време на които носните секрети слизат по гърлото и предизвикват дразнене. Благодарение на растителния молекулен комплекс, действа срещу болка, усещане за паре..
16.50лв.
Купи
Марка: ABOCA
АБОКА КОЛИЛЕН капсули 60 броя е иновативно медицинско изделие, за лечение на синдрома на раздразненото черво, състояние, което се проявява с различна интензивност. Най-честите симптоми са болка, подуване на корема и дискомфорт. Продуктът нормализира чревната перисталтика, възстановява бариерната фун..
43.32лв.
Купи
Марка: ABOPHARMA
АБОФАРМА УРОЦИСТ таблетки 15 броя / ABOPHARMA UROCISTМедицинско изделие Чeрвената бoровинка e eдин oт нaй - рaзпространените прoдукти зa пoдкрепа нa уринaрния трaкт и бoрба с инфeкциите нa oтделителната систeма. Имa силнo прoтивовъзпалително и антимикрoбно дeйствие. Оснoвният eфект нa бaктерицидното..
19.94лв.
Купи
Марка: Natur Produkt
Какво представлява Allga San Akut Dolor?Алга Сан Акут Долор на невероятна цена от онлайн дрогерия Атлас ще облекчи болката, възникнала вследствие на нараняване, изкълчване, травма. Този гел действа охлаждащо, което съдейства за намаляване и успокояване на подуването и отока.Allga San Akut Dolor е сп..
20.17лв.
Купи
Марка: BAYER
АФРИН PURE SEA BABY спрей 20 мл. е изотоничен разтвор на разредена 100% естествена морска вода, съдържащ голям брой микроелементи. Той е специално проектиран за безопасно, просто и ефективно почистване на чувствителните носни проходи, на новородени и бебета, от алергени, вируси и бактерии. Специално..
8.57лв.
Купи
Марка: NATURPHARMA
Какво представлява Blefarette?Очите са най-чувствителният орган в тялото ни и са най-податливи на инфекции и проблеми, особено по време на летния сезон. Конюнктивит, язви на роговицата, сухота в очите и ечемик (като пъпка, появяваща се над клепачите) и т.н. са най-често срещаните очни инфекции, коит..
27.10лв.
Купи
Марка: DR. WOLFF
Какво представлява Vagisan Cremolum? Вагиналната сухота може да бъде проблем за много жени след менопауза. Тя е отличителен белег на гениторинарен синдром на менопаузата, известен също като атрофичен вагинит или вагинална атрофия. При това състояние вагиналните тъкани стават по-тънки и по-лесно..
20.97лв.
Купи
Марка: DR. WOLFF
Какво представлява Vagisan?Вагиналната сухота може да причини дразнене, парене и болка при полов акт. Тя най-често се среща след менопаузата. Често хората забелязват симптомите, когато не са били сексуално активни дълго време. Когато те имат отново партньор, откриват, че сексът е болезнен. Жени..
20.44лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 46 (4 Страници)