Menu
Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Отслабване и диети

Лятото идва, а Вие имате все още килограми в излишък? Изпробвали сте какво ли не – различни диети, гладуване и лишения, но ефект няма? Почти две трети от възрастните по света се борят с излишни килограми и единствената им цел е да рецуцират теглото си. 

Когато здравословната диета и редовните упражнения не успяват да доведат до желаните резултати, хората започват да търсят различни добавки, които могат да стимулират изгарянето на мазнини или да потиснат апетита им. Използването на добавки за отслабване е дебат от няколко години насам. Съществуват доказателства в подкрепа на това, че хранителните добавки наистина могат да имат значителна роля в отслабването.

Наднорменото тегло е често срещан проблем за много хора. Стресът, нездравословната храна и застоялият метаболизъм водят до постоянно наддаване на тегло. Atlas.bg предлага различни добавки, които могат да Ви помогнат да регулирате телесното си тегло и да избегнете така наречения "йо-йо ефект", при който теглото Ви често се променя в зависимост от промените в начина Ви на живот. 

Добавките за отслабване трябва да се приемат продължително време. В комбинация с употребата им е препоръчително коригиране на състава на диетата, спазване на режим на пиене на вода и активен спорт, който ще подпомогне борбата с илишните килограми.

Добавките често съдържат екстракти на растителна основа, за които се смята, че помагат за контролиране на апетита Ви, засилват метаболизма Ви или улесняват изгарянето на мазнините. Те са изключително популярни и можете да намерите голямо разнообразие от тах в онлайн дрогерия Атлас.

Зеленият чай, особено под формата на екстракт, е една от най-добре проучените и поддържани съставки и добавки за отслабване. Зеленият чай под формата на добавка предлага лесен и бърз начин за прием. Много хора не харесват вкуса или мириса на зелен чай. Ето защо добавките се превръщат в страхотна алтернатива.

Много вещества, като билки, фибри и минерали, се намират в добавките за отслабване в различни количества и комбинации. Някои продукти, които се предлагат в капсули, таблетки, течности и прахове, включват десетки компоненти.

Комбинацията от кофеин и катехини в зеления чай са основните механизми, които го правят идеален за тези от Вас, които искат да се сбогуват завинаги с излишно натрупаните килограми:

  • Кофеинът действа за увеличаване на скоростта на тялото, с която изгаря калории, така известната термогенеза.
  • Катехините (EGCG) са растителни съединения, които действат като антиоксиданти в тялото, като помагат за предотвратяване и намаляване на увреждането от свободните радикали, за които е известно, че причиняват възпаление и в крайна сметка, забавят загубата на тегло.

Добавянето на добавки с B-12 към обичайната Ви рутина може да бъде ключът към ускоряването на метаболизма Ви и по-бързото сваляне на излишни килограми.

Пробиотиците не просто подобряват здравето на червата Ви - те също могат да бъдат Ваш пръв приятел в борбата Ви за отслабване.

Добавка с инулин също може да помогне на тези, които искат да свалят няколко излишни килограма. Инулинът е пребиотично влакно, за което е доказано, че насърчава загубата на тегло и създава благоприятни промени в чревната микробиота. Инулинът помага и за регулиране на апетита.

Хитозанът предотвратява усвояването на мазнините в червата. Последните проучвания показват, че загубата на тегло с хитозан се наблюдава най-вече, когато е съчетан с нискокалорична диета. 

Глюкоманан представлява диетични фибри от корените на растението конджак. Той съдържа голямо количество разтворими фибри и насърчава ситост, което потиска желанието за храна. Холестеролът в диетата се комбинира с тези фибри и се отделя от организма Ви.

Екстрактът от гарциния камбоджа инхибира ензима, необходим за образуването на мазнини (липогенеза). Изследванията върху животни показват, че може да повиши нивата на серотонин в мозъка, което потиска глада.

Горчив портокал (синефрин) - синефринът е популярно хапче за отслабване и е свързано с ефедрина. Той намалява апетита и увеличава изгарянето на мазнини.

Марка: PANACEA 2001
L - КАРНИТИН + АНАНАС сироп 400 мл. / PANACEA L - CARNITINE WITH PINEAPPLEХранителна добавкаL - КАРНИТИН + АНАНАС е хранитeлна добавка под формата на сироп, която стимулира метаболизма, изгаря мазнините и прeвръщането им в енeргия, повишава умствената и физическа работоспособност. Осигурява енергия ..
16.22лв.
Купи
Марка: PANACEA 2001
L - КАРНИТИН + МАЛИНОВИ КЕТОНИ сироп 400 мл. / PANACEA L - CARNITINE RASPBERRI KETONESХранителна добавкаL - КАРНИТИН + МАЛИНОВИ КЕТОНИ е хранитeлна добавка под формата на сироп, която стимулира метаболизма, изгаря мазнините и прeвръщането им в енeргия, повишава умствената и физическа работоспособнос..
25.94лв.
Купи
Марка: ADIPHARM
L - КАРНИТИН капсули 500 мг. 60 броя / ADIPHARM L - CARNITINE Хранителна добавкаL - carnitine е вещество с изключително значение за протичане на нормалните жизнени процеси в организма. Важен фактор за производството на енергия и за правилния метаболизъм на мазнините. Обикновенно се открива в сърцето..
22.91лв.
Купи
Марка: DANHSON
L-КАРНИТИН капсули 500 мг. 60 броя е хранителна добавка, която действа върху метаболитните процеси в организма и способността да поддържа когнитивните функции. Перфектен за намаляване на теглото и загубата на ненужни килограми. Хората, които практикуват спорт, изискват допълнително количество L-карн..
19.91лв.
Купи
Марка: ABOPHARMA
АБОФАРМА L - КАРНИТИН капсули 500 мг. 30 броя / ABOPHARMA L - CARNITINE capsules 500 mg. 30Хранителна добавкаL-карнитинът е нaтурaлна аминокисeлинa и играе вaжна роля в произвoдството на енeргия чрез трaнспортиране на мaстни кисeлини в митoхондриитe на клeткитe. Митохондриите действaт като двигатeли..
15.81лв.
Купи
Марка: Doctor's Best
Какво представлява Alpha Lipoic Acid?Като се има предвид нарастващата епидемия от диабет и нейните опустошителни усложнения, естествените стратегии, които поддържат здравословна кръвна захар (глюкоза) и предпазват от оксидативен стрес, предлагат надежда за много хора.Метаболитен синдром - ко..
52.99лв.
Купи
Марка: SIIT SRL
АРИХОЛ 200К таблетки 60 броя е хранителна добавка за отслабване и контрол на теглото, която забавя механизма на разграждане и усвояване на въглехидратите по естествен начин, намалявайки приема на калории от храната. Сложните въглехидрати не се разграждат и се екскретират с изпражненията. Също така, ..
60.00лв.
Купи
Марка: GNC
АЦЕТИЛ Л-КАРНИТИН + АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА капсули 500 мг. 60 броя / GNC ACETYL L -CARNITIN + ALPHA LIPOIC ACIDХранителна добавкаАцетил-L-карнитин и Алфа-липоева киселина при нoрмални услoвия се прoизвеждат от тялoто, но в мнoго малка концeнтрация, порaди, което трябва да се приeмат в по-големи кoлич..
39.99лв.
Купи
Какво представлява Herbal Slimming Tea?Проучвания показват, че билковият чай за отслабване, който съдържа сена, стимулира метаболизма и помага на хората да изгарят 3-4% повече калории всеки ден. Освен това екстрактите от този чай многократно са свързвани с повишено изгаряне на мазнини, особено п..
19.90лв.
Купи
Марка: BOROLA
БОРОЛА КАЛОРЕКС - ТОПИ МАЗНИНИТЕ НА КОРЕМА И ТАЛИЯТА капсули 30 брояХранителна добавка Какво представлява Калорекс? Калорекс е природен продукт, комбинация от две взаимно потенциращи се съставки. Всяка капсула Калорекс съдържа екстракт от Garcinia Cambogia (hydroxycitrate) - 500 mg и хром пиколинат ..
19.50лв.
Купи
Марка: BOROLA
БОРОЛА КАЛОРЕКС АПЕТИН капсули 839 мг. 30 броя / BOROLA CALOREX APETINХранителна добавка БОРОЛА КАЛОРЕКС АПЕТИН:Притежава апетит потискащо действиеЗначително намалява количеството на приетата хранаВисококачествен продукт съставен от растителни компонентиНапълно безопасен за употребаГарантиран положи..
19.50лв.
Купи
Марка: BOROLA
БОРОЛА КАЛОРЕКС КЛА капсули 685 мг. 30 броя / BOROLA CALOREX CLAХранителна добавка БОРОЛА КАЛОРЕКС КЛА:Притежава апетито потискащо действиеЗначително намалява количеството на приетата хранаВисококачествен продукт съставен от растителни компонентиНапълно безопасен за употребаГарантиран положителен ре..
18.00лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 61 (6 Страници)