Menu
Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

DANHSON

Марка: DANHSON
L-КАРНИТИН капсули 500 мг. 60 броя е хранителна добавка, която действа върху метаболитните процеси в организма и способността да поддържа когнитивните функции. Перфектен за намаляване на теглото и загубата на ненужни килограми. Хората, които практикуват спорт, изискват допълнително количество L-карн..
19.91лв.
Купи
Марка: DANHSON
БИФИДО КИДС саше 10 броя са съставени за най-малките (над 6 месеца), за да поддържат стомашно-чревната микрофлора. Сместа от пробиотичните щамове, подпомага храносмилането и имунната система на децата. Активните съставки, действат положително върху развитието на малките организми, от първите дни на ..
10.04лв.
Купи
Марка: DANHSON
БИФИДО КИДС СИНБИОТИК дъвчащи таблетки 20 броя е смес пробиотични бактерии, съставена за деца, над 3 години, за да подпомогне тяхната стомашно-чревна микрофлора. Продуктът се състои от Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum и пребиотик Inulin, които колонизират храносмилателния тракт на д..
10.52лв.
Купи
Марка: DANHSON
БУОНА НОТЕ капсули 30 броя е хранителна добавка, която подобрява заспиването и намалява ежедневния стрес. В днешно време обаче не е трудно да се нарушат биологичните ритми. Прекомерните задължения, упоритата работа, неадекватната хигиена на съня, както и пътуванията, включващи промени в часовата зон..
9.25лв.
Купи
Марка: DANHSON
ВИТАМИН C + СЕЛЕН + ЦИНК капсули 30 броя е комбинация от подсилващи имунитета активни съставки. Много често добавките с витамин С са насочени към подобряване на имунитета. Както се оказва, приемането му може да помогне за съкращаване на времето на заразяване. Освен това действа като силен антиоксида..
7.12лв.
Купи
Марка: DANHSON
ВИТАМИН D3 капки 18000 IU/мл. е хранителна добавка, която помага за ефективно попълване на дефицита на витамин D3, подпомага правилната костна структура, укрепва имунитета и подобрява функционирането на кръвоносната система. Витамина е от съществено значение за скелетния растеж и е отговорен за прав..
9.95лв.
Купи
Марка: DANHSON
ВИТАМИН D3 таблетки 400IU 80 броя е един от жизненоважните витамини за човешкото тяло. Това се дължи на факта, че здравината на костите, както и ефективността на нервно-мускулната функция, пряко зависят от съдържанието му. Това е единственият витамин, който можем да получим от слънчевата светлина. В..
8.71лв.
Купи
Марка: DANHSON
ВИТАМИН С таблетки 500 мг. 10 броя е хранителна добавка, която се използва за подобряване на имунитета, предотвратяване на настинки, грип и също така участва в подобряването на усвояването на желязо. Приемането му може да помогне за съкращаване на времето на заразяване. Освен това действа като силен..
2.02лв.
Купи
Марка: DANHSON
ВИТАМИН Ц ампули 5 мл. 10 броя / VETPROM VITAMIN C ampules 5 ml.Хранителна добавкаВитамин С е водорaзтворимо биологично aктивно съединение, което трябва да се приема ежедневно. Своето нaзвание Аскорбиновa киселина получава от латинскaта дума „Scorbutus” (скорбут, морскa болест). Препоръчва се за леч..
15.95лв.
Купи
Марка: DANHSON
ВИТАМИН Ц ЗА ДЕЦА ампули 2 мл. 10 броя / VETPROM VITAMIN C ampules 2 ml.Хранителна добавкаВитамин С е водорaзтворимо биологично aктивно съединение, което трябва да се пирема ежедневно. Своето нaзвание Аскорбиновa киселина получилa от латинскaта дума „Scorbutus” (скорбут, морскa болест). Препоръчва с..
10.84лв.
Купи
Марка: DANHSON
ДЕТОКС ХЕПА ПЛЮС таблетки 30 броя подпомага работата на черния дроб и храносмилателните функции. Това е отличен избор за хора, които търсят ефективна помощ в процесите на детоксикация на организма. Добавката, осигурява стабилизиране на клетъчната мембрана на хепатоцитите и насърчава регенерацията на..
12.78лв.
Купи
Марка: DANHSON
ДЕТОКС ХЕПА таблетки 30 броя детоксикира организма и подобрява работата на черния дроб и стомашно-чревния тракт. Препоръчва се, като помощ при храносмилателни заболявания, проявяващи се особено след ядене на мазни ястия. Поради своите допълнителни ползи, като антиоксидантни и инхибиране на фосфодиес..
10.27лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 39 (4 Страници)