Menu
Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

VALENTIS

НатАспин Контрол 30 капсули / NatAspin Control
Нов продукт
Марка: VALENTIS
Какво представлява NatAspin Control?Холестеролът е вид кръвни мазнини (липиди). Всички се нуждаем от малко холестерол в кръвта си, за да останем здрави. Прекаленото количество холестерол обаче може да доведе до поява на сериозни здравословни проблеми в бъдеще, включително инфаркти и инсулти.Всеки мо..
25.00лв.
Купи
НатАспин Х 30 капсули / NatAspin H
Нов продукт
Марка: VALENTIS
Какво представлява NatAspin H?Тромбозата може да бъде смъртоносна и да засегне всяка възраст, раса, пол и етническа принадлежност. Съсирването на кръвта, известно още като коагулация, е първата защитна линия на тялото срещу кървене. Когато се нараните, системата Ви за съсирване образува „тапа“ ..
23.00лв.
Купи
Марка: VALENTIS
ОЙЛЕСЕН ВИТАМИН Д3 течен 400 IU 10 мл. / OILESEN VITAMIN D3 drops 400 IU 10 ml.Хранителна добавкаВитамин Д3 - слънчeвият витaмин, известен така, тъй като в човeшкия оргaнизъм се синтeзира в кoжата под въздeйствието на слънчeвите лъчи. Една от нaй-важнитe му функции е да рeгулира нивaта на кaлция и ф..
8.10лв.
Купи
Смарт Хит IV Желязо 30 капсули / Smart Hit Ferrum
Нов продукт
Марка: VALENTIS
Какво представлява Smart Hit Ferrum?Липсата на желязо води до умора, депресия, нарушена когнитивна функция, изстръпналост в крайниците. Коригирането на недостига на желязо подобрява симптомите и дори при хора, които не са анемични, може да е необходимо повече от минималното количество желязо, за да ..
32.07лв.
Купи
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)