Menu
Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

BAYER

Марка: BAYER
АФРИН PURE SEA BABY спрей 20 мл. е изотоничен разтвор на разредена 100% естествена морска вода, съдържащ голям брой микроелементи. Той е специално проектиран за безопасно, просто и ефективно почистване на чувствителните носни проходи, на новородени и бебета, от алергени, вируси и бактерии. Специално..
8.57лв.
Купи
Марка: BAYER
ЕЛЕВИТ капсули 30 броя е добавка, която пoмага за изгражданетo на oсновните хранителни вeщества за здравословното развитие на вашето бебе от деня, в който заченете. Всяка таблетка съдържа DHA, фoлиева киселина, минерали и широка гама от витамини. Дoкато сте бременна, препoръчителният прием на хранит..
35.79лв.
Купи
Иберогаст 20 мл / Iberogast
Нов продукт Най-продаван
Марка: BAYER
ИБЕРОГАСТ капки 20 мл BAYERЛистовка: информация за потребителяИберогаст® перорални капки, разтворIberogast® oral drops, solutionПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както..
12.50лв.
Иберогаст 50 мл / Iberogast
Нов продукт
Марка: BAYER
ИБЕРОГАСТ капки 50 мл BAYERЛистовка: информация за потребителяИберогаст® перорални капки, разтворIberogast® oral drops, solutionПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както..
24.23лв.
Марка: BAYER
КЛАРИТИН  таблетки 10 мг * 10 BAYERЛистовка: информация за потребителяКларитин 10 mg таблеткиClaritine 10 mg tabletsлоратадин / loratadineПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство т..
10.97лв.
Купи
Кларитин сироп 120 мл / Claritin
Най-продаван
Марка: BAYER
КЛАРИТИН сироп 120 мл BAYERЛистовка: информация за потребителяКларитин 1 mg/ml сироплоратадинClaritine 1 mg/ml syruploratadineПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарство точно както ..
13.94лв.
Купи
Марка: BAYER
ПРИОРИН капсули 60 броя Поддържа косата здраваХранителна добавкаПриорин е хранителна добавка със специално разработена формула, която действа върху структурата на косъма при косопад настъпил при стрес, при смяна на сезоните, при възстановяване след заболяване или след раждане.Приорин възвръща блясък..
65.60лв.
Купи
Марка: BAYER
РЕДОКСИТОС желирани бонбони 25 броя е дoбавка, специалнo разрабoтена за деца. Пoдпомага нормалнотo функциониране на имунната система и насърчавa усвoяването на желязo в oрганизма. Витамин С има висок антиoксидантен пoтенциал и участва в мнoго реакции в тялoто. Основният изтoчник на този витамин е хр..
6.15лв.
Купи
Марка: BAYER
РЕДОКСОН ефервесцентни таблетки 1 гр. 10 броя е хранителна добавка, която предлага пълна комбинация от витамини, минерали и антиоксиданти, подобрявайки баланса на нашата диета и подготвяйки тялото ни за физическо и психическо натоварване. Формулата му съчетава предимствата на витамин С, цинк и витам..
9.72лв.
Купи
Марка: BAYER
СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ ефервесцентни таблетки 15 броя / SUPRADIN ENERGY Хранителна добавкаПриемът на витамини и минерали е жизнено необходим за правилното функциониране на целия организъм. Понякога те не се набавят с хранителните вещества.  В тези случаи е нужно да се приемат хранителни добавки. СУПРАДИН ..
15.22лв.
Купи
Марка: BAYER
СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ таблетки 30 броя / SUPRADIN ENERGYХранителна добавкаПриемът на витамини и минерали е жизнено необходим за правилното функциониране на целия организъм. Понякога те не се набавят с хранителните вещества.  В тези случаи е нужно да се приемат хранителни добавки. СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ е проду..
21.38лв.
Купи
Марка: BAYER
СУПРАДИН КИДС желирани таблетки 30 броя / SUPRADIN KIDSХранителна добавкаПогрижете се за здравето на Вашите деца със СУПРАДИН КИДС. Продуктът е произведен от немската фармацевтична фирма BAYER. Насочен към здравето на най - малките. Спомага за постигане на оптимално здравословно състояние. Стимулира..
13.41лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)