Menu
Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Телешки протеини

Телешкият протеин, който можете да намерите в онлйан дргерия Атлас на добра цена, е пълноценен протеин за изграждане на мускули.

Телешкият протеин се смесва и усвоява лесно и има много по-високо ниво на протеин в сравнение с други източници. Например суроватката, яйчният белтък и грахът обикновено имат около 80% протеин, а суроватъчният изолат има малко над 90% протеин, говеждият протеин на прах има 98% протеин (неароматизиран). Това прави този продукт по-икономичен и като бонус практически няма мазнини и въглехидрати.

Телешкият протеин е естествено хипоалергичен, което означава, че не съдържа мляко, яйца, соя, лактоза, глутен, които могат да причинят дразнене на червата. 

Телешкият протеин от Atlas.bg притежава редица предимства:

  • Хипоалергичен и добра алтернатива на млякото (суроватка), яйчен белтък и източници на протеини на основата на грах.
  • Пълен източник на протеин, съдържащ всички основни аминокиселини, необходими за възстановяване и развитие на мускулите.
  • Аминокиселинният профил представлява говеждо и наподобява човешка мускулна тъкан.
  • Лесно усвоим, със средна до бърза скорост на усвояване.
  • Високо съдържание на естествено срещащ се колаген, който има множество ползи.
  • Насърчава растежа и възстановяването на чистата мускулатура.

Вашето тяло е в състояние да произвежда всички аминокиселини, с изключение на девет, от които се нуждае, за да се възстанови и да функционира правилно. Телешкият протеин е една от комбинациите от аминокиселини, които тялото Ви не може да произведе самo и изисква външна помощ.

Протеинът, получен от животни, съдържа всички аминокиселинни комбинации, от които тялото Ви се нуждае, за да бъде здравo и да функционира правилно. Телешкият протеин е направен от мускули, подобни на Вашите. Той съдържа всички необходими комбинации от аминокиселини и в достатъчни количества.

Протеините, получени от зърнени храни, боб или зеленчуци, също съдържат аминокиселините, от които тялото Ви се нуждае, но някои от нивата на аминокиселини са драстично по-ниски от това, от което тялото Ви всъщност има нужда.

Добавките с говежди протеин съдържат всичките девет желани аминокиселинни съединения, от които тялото Ви се нуждае. Не се колебайте, а потърсете подходящата натурална добавка с доказан ефект още днес. Може да намерите продукти, съдържащи говежди протеин, на Atlas.bg.

Говеждият протеин в неговата чиста форма не е концентриран, така че не е в състояние да се конкурира директно със суроватъчния протеин на прах по отношение на съотношението протеин към калории. Въпреки това телешкият протеин на прах не само може, но и осигурява значителни подобрения в сравнение с това, което доставя суроватката.

Телешки протеин на прах се набавя директно от основния животински източник, за да се поддържат необходимите девет аминокиселинни съединения. Чрез концентриране на протеина в прахообразна форма обаче той може да намали наситените мазнини и холестерола, така че тялото Ви да получи само ползите за здравето от телешкия протеин и нито един от отрицателните странични ефекти.

Освен премахването на нежеланите елементи на говеждото месо, добавките с телешки протеин не съдържат лактоза и повечето въглехидрати, което не е така при суроватъчния или раститения протеин на прах.

Така че, за тези, които страдат от проблеми с лактозата, телешкият протеин може да бъде най-добрият наличен вариант.

Плюс това, тъй като говеждото на прах поддържа деветте аминокиселинни комбинации, тялото го усвоява по-бързо. Чрез увеличаване на скоростта на усвояване всички аминокиселини могат да навлязат в кръвния поток по-бързо, което доставя протеин на тялото по-бързо. Това Ви позволява да консумирате повече протеини за по-кратък период от време, без да ги изхвърляте като отпадъци извън организма.

Важно е да се отбележи, че добавките и прахът от говежди протеин са с доказано качество и са лесен начин за сдобиване с полезните свойства, съдържащи се в говеждия протеин, като те мога да бъдат намерени на изгодни цени в онлйан дрогерия Атлас.

Различните форми на протеин предлагат различни ползи за здравето. Повечето от тях се грижат за мускулния Ви растеж и сили. Говеждият протеин осигурява много повече от това. Така че, ако искате да сте здрави и в добра форма, помислете да се сдобиете с правилните добавки още днес.

Марка: Doctor's Best
Какво представлява Collagen Types 1&3?Ползите от употребата на Колаген тип 1 и 3 500 мг 240 капсули на изгодна цена от онлайн дрогерия Атлас включват плътна и хидратирана кожа, по-добро здраве на червата, подобрена мускулна сила, по-добър сън и растеж на ноктите и косата.Колагенът е най-..
56.89лв.
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)