Menu
Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Подмладяване

По една или друга причина много от хора искат да върнат времето назад и да се погрижат по-добре за кожата си. На пазара можете ще намерите разнообразие от добавки и витамини за жени, които ще подмладят кожата Ви, ще премахнат бръчките и заличат неприятните фини линии завинаги.

Онлайн дрогерия Атлас се слави с голямо разнообразие от добавки, които ще се погрижат за Вашата красота и самочувствие. 

Клетъчното стареене е неизбежно, но преждевременното стареене може да бъде причинено от различни фактори на околната среда - включително ултравиолетови (UV) лъчи, лоша диета, алкохол, както и от психологически фактори като стрес. 

Поради тази причина най-добрият начин за поддържане на здравословно стареене е диета, пълна с хранителни вещества, редовни упражнения и (най-важното) подходящи добавки. Те ще Ви помогнат да защитите кожата си от вредното въздействие на слънчевите лъчи, което ще допренесе още повече за добрия Ви външен вид.

Всички рекламират витамин С със способността му да Ви предпазва от настинки и грип, но този мощен антиоксидант може също да подобри текстурата и външния вид на кожата Ви. Понякога наричан аскорбинова киселина, този витамин стимулира производството на колаген, който от своя помага за намаляване на фините линии. 

Витамин С е мощен антиоксидант, който неутрализира увреждането от свободните радикали, предотвратява производството на анормална пигментация и служи като основен кофактор за производството на здрав колаген. Мислете за витамин С като за застрахователна полица на Вашия слънцезащитен крем, за да предотвратите образуване на петна, бръчки и фини линии.

Проучвания предполагат, че високите дози на витамин Ц могат да премахнат обезцветяването на кожата, и изследователите откриват връзка между консумацията на повече витамин С (заедно с повече омега-6 мастни киселини и по-малко наситени мазнини) и появата на по-малко бръчки.

Подобно на витамин С, витамин Е играе важна роля в имунната функция и регулирането на възпалението, но също така помага за естественото производство на колаген в тялото Ви. Мислете за колагена като за гръбнака на кожата си, който ѝ осигурява структура и подкрепа и подобрява вида на фините линии и бръчки. 

Вечерта е времето за почивка и възстановяване, когато клетките на кожата Ви естествено претърпяват по-високи нива на клетъчен оборот. Затова хората трябва да се възползват от този процес, като използват съставки и добавки, които подобряват производството на колаген, като витамин Е. Разнообразие от добавки, които се грижат за Вашата младост, добър вид и самочувствие, може да намерите на Atlas.bg.

Изследванията показват, че възрастните хора се нуждаят от повече витамин Е, отколкото по-младите, за да поддържат здравето си по време на процеса на стареене, така че, ако искате да предприемете мерки още сега, закупете добавка с витамин Е.

Ултравиолетовата светлина разгражда извънклетъчния матрикс между Вашите клетки и ускорява стареенето. Ето защо е важно да потърсите подходящата добавка против стареене, която съдържа екстракт от епифитна папрат, известен като Polypodium leucotomos, за който е доказано, че се грижи за здравето на кожата и Ви предпазва от влиянието на вредните слънчеви лъчи.

Куркуминът, основното активно съединение в куркумата, има силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, като и двете могат да помогнат за поддържане на кожата чрез борба с оксидативния стрес. И тъй като оксидативният стрес води до признаци на стареене, добавките с куркумин или куркума помагат на кожата Ви да изглежда по-свежа (особено след като изследванията показват, че куркуминът активира определени протеини, които помагат за забавяне на клетъчното влошаване).

Аминокиселина, концентрирана в някои чайове (като зелен чай), е доказано, че насърчава алфа мозъчните вълни, които са същите релаксиращи вълни, които се появяват по време на медитация. Става дума за L-теанин. Поради това някои изследвания показват, че добавянето на L-теанин, съдържаща се в зеления чай, може да помогне за предпазване от оксидативен стрес.

Цинкът е основен микроелемент и е най-известен с това, че засилва функцията на имунната система и подпомага заздравяването на рани. Дефицитът на цинк може да ускори процеса на стареене. 

Какво представлява Grape Seed Extract?Екстактът от гроздови семки съдържа концентрирана доза ценни фитонутриенти в много по-лесна за усвояване от организма форма. Grape Seed Extract на топ цена от онлайн дрогерия Атлас съдържа здравословни съединения като витамини C и K, мед и различни фитонутриенти..
49.00лв.
Купи
Какво представлява Gelatin?Желатинът е протеин, произведен от животински продукти.Желатинът се използва за отслабване и помощ при остеоартрит, ревматоиден артрит и чупливи кости (остеопороза). Известни са  и употребите му за укрепване на костите, ставите и ноктите. Желатинът се използва и ..
19.00лв.
Купи
Марка: Doctor's Best
Какво представлява Collagen Types 1&3 Vitamin C?Колагенът е най-изобилният протеин в тялото Ви. Той е основен и важен за Вашето здраве и имунна функция. Той е втората най-разпространена молекула в тялото Ви след водата. Колагенът е градивният елемент за кожата, костите и сухожилията и може д..
58.99лв.
Купи
ХИАЛУРОН ФЛАКОН РЕГУЛАТПРО 20 бр. Х 20 мл. / REGULATPRO HYALURON FLACON Еликcир на вeчната млaдост. РЕГУЛАТПРО ХИАЛУРОН е инoвативен пpодукт с дoказано пpотивостареещо дeйствие. За да се рaдвате на кpасив и млaда кожa по-дългo вpеме е нyжно да пpиемате хиaлуронoва кисeлина, oсвен пoд фoрмата на кpем..
168.48лв.
Купи
Марка: Doctor's Best
Какво представлява Pure Collagen Powder?Колагенът често се нарича „сложен протеин“, което не е изненадващо, като се има предвид, че съдържа цели 19 различни аминокиселини. Те включват комбинация както от несъществени (наричани още условни), така и от основни типове. Това е особено чудесен източн..
41.49лв.
Купи
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)