Menu
Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Нервна система, памет и настроение

Внимателно подбраните добавки от онлайн дрогерия Атлас могат да работят в хармония с тялото Ви и да допълват здравословния начин на живот, за да подпомогнат паметта, настроението и цялостното здраве на мозъка.

Нервната система играе роля в почти всички аспекти на ежедневните Ви дейности. За да поддържате здравословни нива на активност, е важно да се грижите за нервната си система. 

Тази сложна мрежа е отговорна за много от нормалните Ви телесни функции, като стимулира всички основни системи за регулиране на когнитивните, сензорните и здрави имунни реакции, както и за регулиране нивата на стрес и настроение. 

Разгледайте добавките за нервната система, памет и настроение на Atlas.bg, за да научите кои продукти поддържат здрави нервни и когнитивни функции, функции на мозъка и нервната система, и др.

  • Подобно на корейския женшен и Rhodiola Rosea, Ashwagandha е най-известен със своя адаптогенен потенциал. Адаптогените работят за подпомагане на тялото по време на периоди на психически стрес и тревожност. Поради тази причина Ашваганда е твърд фаворит сред тези, които искат да се отпуснат и да подкрепят психологическото си благополучие.
  • Висококачествено рибено масло е идеално за всеки, който иска да увеличи приема на омега 3 за добро здраве и благополучие. Също така е много подходящ за жени, които искат да създадат семейство. Приемът на DHA при бременни и кърмещи майки подпомага нормалното развитие на мозъка на плода и кърмачетата. Ето защо омега 3 се препоръчва наред с фолиева киселина и витамин D.
  • Пантотеновата киселина, известна още като витамин В5, допринася за нормалното умствено представяне и за синтеза на невротрансмитери. Невротрансмитерите като серотонин са химически пратеници в мозъка, използвани за ефективно предаване на Вашите мисли.
  • Витамините B3, B5, B6, B9, B12 и C, както и минералите желязо и магнезий, всички допринасят за намаляване на симптомите на умора. Поради тази причина те са ключови хранителни вещества за тези от Вас със забързан начин на живот. Разнообразна гама от различни добавки, съдържащи витамини и минерали за нервната система, добрата памет и перфектното настроение, можете да намерите на Atlas.bg.
  • Гинко билобата е известна добавка по целия свят. Гинко Билоба е световно известна заради естествените си качества, които могат да бъдат много полезни за здравето. Гинко е най-популярна със способността си да подпомага притока на кръв към мозъка и поради това подпомага умственото представяне. Добавките с гинко билоба стимулират мозъчната функция и запаметяването. Това е особено актуално за възрастните хора, които често виждат ползи за краткосрочната памет. Освен това ролята ѝ в кръвообращението обяснява защо гинко допринася за здраво зрение и слух.
  • Най-важната роля на желязото при хората е да подпомага създаването на червени кръвни клетки, които работят за доставяне на кислород до всички части на тялото. Поради това ежедневният прием на този минерал помага за поддържане на нормалната когнитивна функция и намалява симптомите на умора, сънливост и депресия.
  • Фосфатидилсеринът като добавка от онлайн дрогерия Атлас е фосфолипид, който може да се намери в миелиновата обвивка на нервните клетки. Миелиновата обвивка е мастна субстанция, която заобикаля части от нервните клетки, наречени аксони, които спомагат за транспортирането на електрически сигнали в целия мозък. Миелиновата обвивка действа като изолатор по дължината на клетката, за да подпомогне транспортирането на тези сигнали.
  • Бакопа (Bacopa monnieri) е растение, което се използва от векове в традиционната аюрведична медицина. Понякога се нарича Брахми. Bacopa може да увеличи нивото на определени мозъчни химикали, които участват в мисленето, ученето и паметта. Може също така да предпази мозъчните клетки от химикали, участващи в болестта на Алцхаймер. Bacopa обикновено се използва за болест на Алцхаймер, памет и умения за мислене, срещу тревожност и разстройство с дефицит на вниманието и хиперактивност (ADHD). Ако сте подложени на голям стрес, Bacopa може да Ви помогне. Традиционната употреба на билката в Аюрведа за лечение на тревожност е подкрепена от клинични изпитвания.

Тези и други здравословни добавки, които ще помогнат за подпомагане доброто състояние на Вашата нервна система, паметта и настроението Ви, ще откриете в дрогерия Атлас на атрактивни цени!

Марка: Doctor's Best
Какво представлява High Absorption Magnesium?Магнезият е минерал, използван в стотици биохимични процеси и е от решаващо значение за оптималното функциониране на човешкото тяло. За съжаление, неадекватните нива на това жизненоважно хранително вещество са често срещани поради множество фактори на..
62.99лв.
Купи
Марка: NATURPHARMA
Какво представлява Цитибак капсули?Цитибак е хранителна добавка на капсули, която комбинира в себе си полезните свойства на цитиколин, цинк, екстракт от бакопа мониери и селен в подкрепа на нервната система и имунната функция.Състав на ЦитибакВ състава на хранителната добавка Citibac 30 капсули се с..
43.69лв.
Марка: DOYCH
L-ТЕАНИН таблетки 200 мг. 30 броя / L-TEANIN Хранителна добавкаЛ-теанин е аминокиселина, производна на глутaминовата кисeлина и се извлича от зeления чай. Л-тeанин подобрява провeждането на нeрвните импулси и оказва успокоявaщ мозъка eфект, без да прeдизвиква сънливост. Стимулирa обрaзуването на алф..
18.92лв.
Купи
Марка: Doctor's Best
Какво представлява L-Tyrosine?L-тирозинът е аминокиселина (градивният елемент на протеин), която притежава невероятни ползи. L-Тирозин 500 мг 120 капсули на ниска цена от онлайн дрогерия Атлас е особено полезен за Вашия мозък, фокус, управление на стреса и др. Това е много популярна добавка сред..
40.99лв.
Купи
Марка: HEALTHY LIFE USA
Какво представлява Selenogin?Селеногин е хранителна добавка на таблетки, чиито съставки подпомагат паметта и оросяването на мозъка и крайниците. В състава на Селеногин влиза екстракт от гинко билоба, селен, витамин Б5 и витамин Б7.Състав на СеленогинВ състава на Селеногин 60 таблетки са включени със..
35.17лв.
Купи
Марка: ABOPHARMA
АБОФАРМА АБО РУЕ ЗА ДОБЪР СЪН капсули 24 броя / ABOPHARMAХранителна добавка Абофарма Або Руе осигурява спокойствие и здрав сън. Благодарение на комбинацията от L-танин, корен на валериана и шишарка на хмел, продуктът подобрява качеството и количеството на съня. Съкращава времето за заспиване и пониж..
12.37лв.
Купи
Марка: CAPITERA PHARMA
АКТИВА ПЛЮС ЗА СПОКОЕН СЪН капсули 30 броя е хранителна добавка, чиято формула помага да се съкрати времето, необходимо за заспиване, и също така може да облекчи нарушенията на съня. Основните задачи на продукта, включват регулиране на циркадния ритъм на съня и будността. Този цикъл се контролира от..
11.70лв.
Купи
Марка: CSC
АКУТИЛ капсули 30 броя е хранителна добавка, която се грижи за здравето на нервната система. Представляваща уникална комбинация от рибено масло, билки, фосфатидилсерин и витамини - B9, B12, Е. Продуктът действа стимулиращо на паметта и мозъчните функции. Подпомага естествената защитна функция на орг..
27.68лв.
Купи
Марка: CSC
АКУТИЛ капсули 60 броя е хранителна добавка, която се грижи за здравето на нервната система. Представляваща уникална комбинация от рибено масло, билки, фосфатидилсерин и витамини - B9, B12, Е. Продуктът действа стимулиращо на паметта и мозъчните функции. Подпомага естествената защитна функция на орг..
52.61лв.
Купи
Марка: NOBEL
АЛОРА сироп 100 мл. / ALORA syrupтечен екстракт от пасифлора (passiflorae extractum fluidum)Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.Вие трябва..
8.70лв.
Марка: NOBEL
АЛОРА таблетки 100 мг. 20 броя е естествен продукт, съдържащ стандартизиран сух екстракт от Passiflora, който има седативни, спазмолитични и аналгетични свойства. Използва се за симптоматично облекчаване на тревожност, нервност, нарушения на съня, безсъние и лека форма на депресия. Добавката се преп..
11.16лв.
Купи
Марка: ECOPHARM GROUP
АЛФА ЛИПОМАКС капсули 60 броя / ALPHA LIPOMAX Хранителна добавкаАЛФА ЛИПОМАКС e хранителна добaвка, предназнaчена за перорaлна употребa под формaта на твърди желaтинови кaпсули. Съдържа алфа липоевa киселинa, като основна активнa съставкa за подобрявaне на състоянието при диaбетна полиневропaтия /ДП..
14.87лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 181 (16 Страници)