Menu
Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Имунитет

Онлайн дрогерия Атлас БГ предлага огромен избор от добавки за имунната система, за поддържане на всички аспекти на здравето, от насърчаване на здрава имунна функция до защита от оксидативен стрес. 

В нашата гама ще намерите прахове с висока ефективност, синергични комплекси, специално подбрани растителни екстракти и оптимално абсорбируеми течности. Така че, независимо дали имате нужда от средство за ежедневна поддръжка, или от целенасочена добавка с висока ефективност към дългосрочен прием, Atlas.bg ще удовлетвори нуждите и желанията Ви.

Кой не иска да бъде здрав и да има силна имунна система? А знаете ли каква роля играе Вашата диета в поддържането Ви в най-добра форма, за да Ви предпази от токсини и инфекции?

За съжаление, твърде много хора не приемат достатъчно от пресните плодове, зеленчуци и други храни, от които се нуждаят, за да поддържат здравето си през цялата година. Здравословните храни осигуряват много вещества, включително витамини и минерали, за да Ви поддържат силни и здрави. 

Изследванията показват, че когато тялото има оптимално хранене, то инициира ефективен отговор срещу патогени и е по-успешно в борбата с всяко основно хронично възпаление.

Червата са дом на един от най-големите резервоари на Вашата имунна система и лошото хранене просто увеличава риска от инфекция и трансформира тази някога защитна чревна бариера в еквивалента.

Когато имунната система се „активира“ пред потенциални заплахи (т.е. настинка или вирус), нуждата от допълнително количество енергия става по-голямо и е необходимо подходящо снабдяване с хранителни вещества за борба с активната инфекция. Без тези хранителни вещества тялото Ви няма нужните запаси, от които да се подхрани.

Когато тялото е изложено на болестотворни микроби, най-добрата защита е здравословната диета и прием на допълнителни натурални добавки, които лесно може да поръчате от онлайн магазин Атлас БГ, и то на много достъпни цени. Те ще Ви осигурят здравето, което заслужавате.

Що се отнася до здравето и имунитета, един от първите витамини, за които повечето хора се сещат, е витамин С. Този водоразтворим витамин е известен със способността си да предпазва от болести и може да помогне за съкращаване на продължителността на настинките след заразяване. 

Витамин Ц е мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали. антиоксидантите предотвратят или забавят прогреса на някои видове рак, сърдечни заболявания и стареене. Добавянето на витамин С също помага за предотвратяване на респираторни инфекции.

Витамин А помага на тялото да се бори с инфекциите, особено с тези на дихателните органи. Известен е като противовъзпалителен витамин поради ролята си в развитието и укрепването на имунната система. Тъй като тялото не произвежда витамин А самостоятелно, той трябва да идва допълнително от добавки, които можете да откриете на Atlas.bg.

Изследванията показват, че витамин D предпазва от настинки и грип, като и двете се разпространяват през по-студените месеци. Проучванията също така установяват, че над 80% от хората с бронхит или пневмония страдат от дефицит на витамин D

Получавате 90% от необходимия Ви витамин D от излагането на кожата на слънце. През зимата сте склонни да избягвате дейности навън и дори когато сте на открито, се обличате с дебели дрехи, които да Ви предпазят от студа. Така че, освен ако не живеете на тропически остров, вероятно ще трябва да приемате витамин D през зимата.

Витамин B обикновено се отнася до група от осем витамина (която включва рибофлавин и ниацин), но когато става въпрос за имунитет, витамин B6 е този, върху който трябва да се съсредоточите.

Известен като пиридоксин, витамин В6 е отговорен за поддържането на имунната система силна, подпомагайки производството на бели кръвни и Т-клетки (които регулират имунния отговор), и подпомага транспортирането на кислород в тялото Ви. Дефицитът на витамин В6 довежда до намаляване на антителата, необходими за предотвратяване на инфекцията.

Витамините и минералите са задължителна добавка към Вашето ежедневие. Те притежават нужните хранителни вещества, от които тялото Ви се нуждае, за да бъде то здраво и да имате силен имунитет.

Марка: WALMARK
Какво представлява Sinulan Duo Forte?Sinulan Duo Forte таблетки подпомага функциите на горните дихателни пътища, отпушва запушения нос и облекчава напрежението в синусите. Улеснява дишането, стимулира възстановяването през периода на грипа и настинките.Състав на Синулан Дуо ФортеSinulan Duo Forte та..
16.67лв.
Купи
Марка: WALMARK
Какво представлява Sinulan Forte?Синулан форте таблетки отпушва запушения нос, облекчава напрежението и болката в синусите. В състава на Sinulan Forte влизат само растителни съставки, които подпомагат функциите на горните дихателни пътища.Състав на Синулан ФортеСинулан Форте таблетки съдържа екстрак..
16.29лв.
Купи
Марка: ABOCA
АБОКА ИМУНОМИКС ПЛЮС капсули за възрастни 50 броя / ABOCA IMMUNOMIX PLUSХранителна добавка Immunomix Plusкапсули е 100% нaтурален прoдукт, плoд нa научнoизследователската дейнoст нa Aboca, койтo подпомага естeствената защитa нa организмa, блaгодарение нa лиофилизирaния мултифрaкционен екстрaкт oт ех..
36.78лв.
Купи
Марка: ABOCA
АБОКА ИМУНОМИКС ПЛЮС сироп за деца 210 мл. / ABOCA IMMUNOMIX PLUS Хранителна добавка 100% натурален продукт с ехинацея и черен бъз за подпомагане на естествената защита на организма.Immunomix Plus сироп е плод на научноизследователската дейност на Aboca, който подпомага естествената защита на органи..
33.72лв.
Купи
Марка: ABOPHARMA
АБОФАРМА 100% БИО СОК ОТ НОНИ 330 мл. / ABOPHARMA BIO NONI DIREKTSAFT FRUCHTSAFTХранителна добавкаПредназначение: Повече от 2000 г. сокът от нони е ценна и скъпа храна за жителите на Тихият океан. Нони расте на вулканични почви, богати на калций и при тропически климат. Отглежда се в биоплантации на..
17.47лв.
Купи
Марка: ABOPHARMA
АБОФАРМА АЛОЕ ВЕРА СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА ПЧЕЛЕН МЕД И ВИТАМИН С 1 литър / ABOPHARMA ALOE VERAХранителна добавка Сокът на Алое Вера съдържа около 160 известни съставки полезни за организма. Те спомагат срещу много симптоми и заболявания, като намаляване на нивото на холестерола, предпазват тялото от стрес..
38.31лв.
Купи
Марка: ABOPHARMA
АБОФАРМА АЛОЕ ВЕРА СОК С ВИТАМИН С, В5, В6, В7, И В12 500 мл. / ABOPHARMA ALOE VERA Хранителна добавка Сокът на Алое Вера съдържа около 160 известни съставки полезни за организма. Витамините от група В допринасят за нормалното функциониране на нервната система, за нормалното образуване на червени кр..
19.71лв.
Купи
Марка: ABOPHARMA
АБОФАРМА БИО СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА 330 мл. е хранителна добавка, която осигурява всички здравословни биоактивни вещества, които естествено се срещат в листата на това растение. Укрепва състоянието на организма, има противовъзпалителни, антибактериални и антиоксидантни свойства. Особено се препоръчва за о..
14.91лв.
Купи
АБОФАРМА ИМУНОКОЛ ПЕРФЕКТ КОЛАСТРА капсули 30 броя /  IMUNOCOL PERFECT АБОФАРМА ИМУНОКОЛ ПЕРФЕКТ КОЛАСТРА капсули 30 броя /  IMUNOCOL PERFECT
Най-продаван
Марка: ABOPHARMA
АБОФАРМА ИМУНОКОЛ ПЕРФЕКТ КОЛАСТРА капсули 30 броя / ABOPHARMA IMUNOCOL PERFECT Хранетилна добавка Коластрата от крави е първият източник на хранителни вещества преди млякото. Съдържа над 37 имунни и 8 растежни фактори, които поддържат и възстановяват здравословния баланс в почти всички системи в ор..
26.31лв.
Купи
Марка: ABOPHARMA
АБОФАРМА ИМУНОКОЛ ПЕРФЕКТ ТЕЧНА КОЛАСТРА КОНЦЕНТРАТ 60 мл. / ABOPHARMA IMUNOCOL PERFECT Хранителна добавка Коластрата от крави е първият източник на хранителни вещества преди млякото. Съдържа над 37 имунни и 8 растежни фактори, които поддържат и възстановяват здравословния баланс в почти всички сист..
25.20лв.
Купи
Марка: ABOPHARMA
АБОФАРМА ИМУНОХЕЛТ КИДС сироп 100 мл. / ABOPHARMA IMUNOHEALTH KIDS syrup 100 ml. Хранителна добавкаImunoHealth Kids Syrup е добавка създадена и съобразена с потребностите и спецификата на детският организъм. Под формата на приятен сироп осигурява правилно функциониране на имунната система на вашето ..
27.50лв.
Купи
Марка: Natur Produkt
АКТИВ ИМУН СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл. / NATUR PRODUCT ACTIVE IMMUNEХранителна добавкаАКТИВ ИМУН СИРОП ЗА ДЕЦА e насoчен с грижа към най - мaлките члeнове на сeмейството. Благoдарение на богaтото си съдържаниe на антиoксиданти съдeйства за постигaне на отличнo дeтско здрaве. Действa като профилaктика на г..
11.82лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 218 (19 Страници)