Menu
Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Детоксикация и отделителна система

Вашето тяло се детоксикира по естествен начин и има усъвършенстван начин за елиминиране на токсините чрез черния Ви дроб, бъбреците, храносмилателната система, кожата и белите дробове. Само когато тези органи са здрави, те могат ефективно да елиминират нежеланите вещества извън тялото Ви.

За съжаление, в наши дни поради диета и начин на живот естествените пътища за детоксикация на много хора са блокирани, което води до натрупване на токсични вещества и различни нежелани симптоми. С начина на хранене и живот не е необичайно организмът Ви да изпитва затруднения за детоксикация и започва да натрупва увреждащи вещества, които затрудняват функциите на тялото Ви. 

Хранителните добавки играят решаваща роля в подхранването на тялото Ви във всичките му функции. Витамините му помагат да премахне токсините и да възстанови имунната система, а минералите - да произвежда енергия. Разнообразие от витамини и минерали, а също и билки, които ще подпомогнат детоксикацията на организма Ви, може да намерите и закупите от онлайн дрогерия Атлас БГ.

Натуралните хранителни добавки от Atlas.bg, които укрепват и поддържат естествените Ви процеси на детоксикация и помагат на тялото Ви да функционира на оптималните му нива, са:

  • Витамин С –  действа като антиоксидант за премахване на свободните радикали от кръвния поток. Ето защо толкова често се използва, за да помогне при настинка, за премахването на микробите и бактериите от тялото Ви, което ще Ви накара да се почувствате по-добре.
  • Витамини от В-комплекс – много витамини от група В обикновено се използват в процеса на детоксикация. Витамин B3 пречиства кръвта, лимфните възли, черния дроб и кожата от всякакви свободни радикали. Работата на витамин В1 е да разгражда молекулите на захарта от въглехидратите и да помага за превръщането им в енергия. Той също така помага за синтезирането на определени мозъчни химикали, за да подпомогне мозъчната функция. Витамин В12 се насочва към специфични токсини и намалява реакцията на тялото към тях.
  • Магнезий – магнезият от онлайн дрогерия Атлас БГ работи за изтласкване на свободните радикали от тялото и може да стимулира процеса на храносмилане. Той също така отнема токсините, отровни тежки метали като алуминий, олово, живак и никел от тялото Ви и ги свързва заедно, за да бъдат изтласкани. Магнезият гарантира, че тежките метали не се абсорбират от тялото Ви.
  • Калцият помага, като предотвратява повторното циркулиране на токсините в тялото. Той ги държи опаковани заедно, така че да не се абсорбират отново. Калцият предпазва токсините от кръвта Ви и ги насочва към освобождаване от Вашата система. 
  • Глутамин – тази аминокиселина играе важна роля в имунната система и здравето на червата. Вашата чревна лигавица използва глутамин, за да създаде здрава повърхност за храносмилане, усвояване и защита от токсини и инфекции.

Добавянето на глутамин е най-ефективното средство за лигавицата на червата за тези, които страдат от пропускливи черва, малабсорбция или възпалително заболяване на червата (IBS, Crohn, улцерозен колит) и за подпомагане на Вашия имунитет и процес на възстановяване, в случай на заболяване.

Той също така помага за поддържане на бариерата между вътрешността на червата и останалата част от тялото Ви, предотвратявайки преместването на вредни бактерии или токсини от червата в останалата му част. 

  • Глутатион – Вашето тяло го използва за премахване на токсините, укрепване на имунитета и защита на клетките Ви от свободните радикали, причинени от диета и стрес. Глутатионът е от полза за почти всяка система в тялото Ви. Той помага да се спрат верижните реакции, създадени от свободните радикали и оксидативния стрес, който разрушава клетъчните Ви стени.

Глутатионът поддържа здравословен отговор на възпалението, помага за изграждането на мускули, поддържа митохондриите, произвеждащи енергия, укрепва имунитета и помага на мозъчната Ви функция. 

Глутатионът действа като естествен детоксикиращ агент в тялото Ви. Неутрализира увреждащите свободни радикали, премахва тежките метали и други токсини. 

  • Алфа липоева киселина - помага на тялото да се отърве естествено от токсичните химикали. Той е както водоразтворим, така и мастноразтворим антиоксидант, което означава, че може да се защитава срещу по-широк спектър от свободни радикали, в сравнение с други хранителни вещества, които са изключително водоразтворими или мастноразтворими, като витамин С или витамин Е. Алфа-липоевата киселина се свързва с тежките метали в тялото и помага за тяхното изхърляне от клетките.
Марка: HEALTHY LIFE USA
Какво представлява Буконокс?Буконокс капсули е хранителна добавка в подкрепа на уринарния тракт, която може да се използва при различни инфекции и проблеми с отделителната система. Bucconox може да се използва за повишаване защитните сили на пикочно-половата система с цел предотвратяване навлизането..
17.59лв.
Марка: ABOPHARMA
АБОФАРМА ЛИНОПРОСТ таблетки 30 броя / ABOPHARMA LINOPROSTХранителна добавкаАБОФАРМА ЛИНОПРОСТ благоприятства здравето на мъжката полова система. Ефективна профилактика на възпалителните заболявания на отделителната система. Поддържа сексуалните функции. Възпрепятства развитието на доброкачествена хи..
19.87лв.
Купи
Марка: PILEJE
АЗЕОЛ АФ капсули 30 броя / AZEOL AFХарнителна добавкаХранителна добавка на базата на масло от Канела и етерични масла от карамфил и моркови. С приема му си осигурявате защита от гъбични и вагинални инфекции ( Кандида), повлиява положително стомашно - чревния тракт. Защитава пикочополовата система.Съ..
22.68лв.
Купи
Марка: GLOBAL HEALTH LTD.
АЛКОГАРД капсули 60 броя / ALKOGUARD Хранителна добавка Хранителна добавка, специално създадена, както за профилактика, така и за борба със зависимостта към алкохол. Стимулира функциите на черния дроб и сърдечно-съдовата система. Съдейства за премахването на гаденето, повръщането, главоболието, свет..
42.52лв.
Купи
Марка: NATURPHARMA
АЛОЕ ВЕРА капсули 50 броя / ALOE VERAХранителна добавка АЛОЕ ВЕРА е субтрoпично растениe бeз стеблo , което достигa размeри до 100 см . Алоeто произлизa от Севeрна Африкa, но благoдарение на положитeлното му въздeйствие, в днeшно врeме се отглeжда в мнoго държaви. Листaта на алоeто са зeлени, плътни..
21.57лв.
Купи
Какво представлява Herbal Slimming Tea?Проучвания показват, че билковият чай за отслабване, който съдържа сена, стимулира метаболизма и помага на хората да изгарят 3-4% повече калории всеки ден. Освен това екстрактите от този чай многократно са свързвани с повишено изгаряне на мазнини, особено п..
19.90лв.
Купи
БИО СОЛУЦИО РЕГУЛАТПРО 350 мл. / REGULATPRO BIO SOLUTIONПpодукт създaден на базaта на кaскадна феpментация на свeжи зeленчуци, плoдове и ядки от биoземеделието. Тoзи уникaлен пpоцес имитиpа еcтественото хpаносмилане, кoето се cлучва в чoвешкия оpганизъм. Бeз дoпълнително дoбавени aлкохоли, oцветител..
124.74лв.
Купи
Марка: PROTEXIN
БИО-КУЛТ ПРО ЦИАН капсули 15 броя / PROTEXIN BIO - KULT PRO - CYANХранителна добавкаИнфекциите на отделителната система са от най - често срещаните.  БИО-КУЛТ ПРО ЦИАН e създаден на базата на 2 пробиотика - Lactоbacillus acidоphilus / Лaктобацилус aцидофилус / и Lactоbacillus plаntarum / Лaктобацилу..
13.93лв.
Купи
Марка: PROTEXIN
БИО-КУЛТ ПРО ЦИАН капсули 45 броя / PROTEXIN BIO - KULT PRO - CYANХранителна добавкаИнфекциите на отделителната система са от най - често срещаните.  БИО-КУЛТ ПРО ЦИАН e създаден на базата на 2 пробиотика - Lactоbacillus acidоphilus / Лaктобацилус aцидофилус / и Lactоbacillus plаntarum / Лaктобацилу..
32.95лв.
Купи
Марка: BOROLA
БОРОЛА ИМУНОБОР УРО АКУТ капсули 410 мг. 20 броя / BOROLA IMUNOBOR URO AKUTХранителна добавка БОРОЛА ИМУНОБОР УРО АКУТ:Благоприятства дейността на отделителната системаС противовъзпалително действиеОблекчава острите инфекции на отделителната системаПритежава бактерициден ефектНапълно безопасен проду..
16.50лв.
Купи
Марка: BOROLA
БОРОЛА ИМУНОБОР УРО капсули 778 мг. 30 броя / BOROLA IMUNOBOR UROХранителна добавка БОРОЛА ИМУНОБОР УРО:Благоприятства дейността на отделителната системаС противовъзпалително действиеОблекчава острите инфекции на отделителната системаПритежава бактерициден ефектНапълно безопасен продуктБез странични..
19.50лв.
Купи
Марка: BOROLA
БОРОЛА ХЕПТЕН капсули 653 мг. 30 броя / BOROLA HEPTENХранителна добавка БОРОЛА ХЕПТЕН:Висококачествен продукт, създаден да удовлетвори нуждите на фармацевтичния пазар;Оказва благодатно действие върху дейността на чернодробно - жлъчната система;Облекчава хроничните чернодробни заболявания;Спомага за ..
13.94лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 136 (12 Страници)